Doneer en ontvang!


PLASTIC S*CKS

Niet alleen wij, maar ook onze ambassadeur Sander Hoogendoorn (radio-dj bij 3FM) wil zich inzetten voor de strijd tegen plastic. Daarom hebben we samen met hem PLASTIC S*CKS-sokken geproduceerd.  Door deze sokken te dragen, maak je jouw statement nog duidelijker: plastic sucks! 

Doneer 20 euro of meer en ontvang de PLASTIC S*CKS-sokken bij jou thuis!

Doneer

Bij een donatie van 75 euro of meer ontvang je ze ook in het
 'ik spring mee-pakket'.


HET 'IK SPRING MEE-PAKKET'

 

Doe een donatie van €75 en ontvang het 'Ik spring mee - pakket'

 • PLASTIC S*CKS-sokken
  Niet alleen wij, maar ook onze ambassadeur Sander Hoogendoorn (Radio DJ bij 3FM) wil zich inzetten in de strijd tegen plastic. Daarom hebben we samen met hem Plastic S*CKS-sokken geproduceerd. Deze sokken zijn gemaakt van onder andere 50% gerecycled katoen en voor dit katoen zijn restjes van andere kledingstukken gebruikt. 

 • Naïf zonnebrand
  Van onze Beauty Angel Naïf: een natuurlijke zonnebrandcrème voor het lichaam, zonder witte waas. Huidvriendelijk voor ieder huidtype, waterbestendig, vegan & animal friendly én natuurlijk helemaal vrij van microplastics. De tubes zijn gemaakt van suikerriet. Zo bespaar je per tube ±55 gram CO2 ten opzichte van een normale plastic tube. 

 • Plastic Soup Foundation thermosfles
  Plastic Soup Foundation heeft in samenwerking met VANN Bottles haar eigen thermosfles ontworpen (voor duikers). Duikers komen helaas steeds meer plasticafval in onze oceanen tegen. De #Pforplastic  is een speciale campagne van Plastic Soup Foundation om meer bewustwording te creëren. Je weet vast dat duikers onder water handsignalen gebruiken om te communiceren. Zo hebben zij tekens voor inktvissen, schildpadden en haaien maar nu dus ook eentje voor plastic: de P. Het gezicht van de campagne is een duiker die met zijn handen de letter P vormt: het signaal voor plastic. Datzelfde handgebaar hebben wij afgebeeld op de thermosfles. 

 • Plastic Soup Foundation BottleBag
  De enige echt Plastic Soup Foundation BottleBag! Gemaakt van gerecylede frisdrankflessen (40cm breed x 40cm hoog). Geproduceerd door Gimmeconcepts.
   

Doneer